Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Στο ράλι Κένταυρος οι Καραμήτρος -Πρίντεζης

Στο νομό Μαγνησίας μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου το πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι. Ο αγώνας διεξάγεται σε ασφάλτινες ειδικές διαδρομές μήκους 97 χιλιομέτρων και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες θεατές. Συνολικά θα λάβουν μέρος 63 πληρώματα από όλη την Ελλάδα, όμως την παράσταση αναμένεται να κλέψουν τα αυτοκίνητα της μεγάλης κατηγορίας.

Μεταξύ αυτών οι, Καραμήτρος (Mitsubishi EVO), Παπαχριστόπουλος (VW Golf Kit Car), Καλούδης (Mitsubishi EVO), Κυρίτσης (Mitsubishi EVO), Κοσμόπουλος (Renault Clio) κ.α. Ο Δημήτρης Καραμήτρος θα τρέξει με συνοδηγό τον Γιώργο Πρίντεζη έχοντας στόχο μία θέση στην 5άδα. «Έχουν πραγματοποιήσει κάποιες ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο και πιστεύω ότι ο αγώνας στο Πήλιο θα εξελιχτεί πολύ καλά για εμάς» ήταν τα λόγια του οδηγού που φέτος έχει την υποστήριξη των εταιρειών: «Απολυμαντική», «Zodos Real Estate», «Filira», «Καλογρίτσας» και «Πρέσβυς των γεύσεων».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ράλι Κένταυρος το Σάββατο στις 9μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση από την Αγριά, ενώ οι «μάχες» θα διεξαχθούν την Κυριακή στις ειδικές, «Δράκεια», «Καράβωμα» και «Μηλιές».


Συμμετοχές, ωράρια κλπ. στο http://www.ethea-live.gr/